Om oss

Skicka ett meddelande om du har frågor eller kommentarer. Du kan också skriva till info@termino.se.

 

Om Termino

Konceptet bakom Termino är att vägleda dig mot det billigaste lånet online för dig. Vi har en stor inblick i lånemarknaden online, vad som är viktigt och inte minst hur man hittar de billigaste erbjudandena. Vi har en grundlig kunskap om branschen och vill vidarebefordra våra bästa rekommendationer.

Tyvärr kan du aldrig veta vem som har den bästa eller billigaste lösningen förrän du har fått låneerbjudanden. Det är därför vi alltid rekommenderar att du ansöker hos flera företag. Du gör dig själv en tjänst och ger dig själv de bästa förutsättningarna.

Vår jämförelsetjänst är gratis att använda och i våra listor hittar du all relevant information du behöver för att välja din favorit. Den innehåller följande information:

  • Lånebeloppet
  • Räntenivå
  • Startavgifter
  • Löptider
  • Ålder och inkomstkrav
  • Andra krav för sökande

På så sätt kan du enkelt och snabbt utvärdera företagen mot varandra. Det ger dig den översikt som verkligen är viktig när du undersöker den bästa lösningen. Vi hoppas att du kan använda vår tjänst för att hitta rätt låneföretag för dig.

Om vår jämförelsetjänst

Termino är en reklamfinansierad jämförelsetjänst som får provision från de långivare vi refererar till på webbplatsen och med vilka vi samarbetar. Observera att vi inte nödvändigtvis förser dig med hela utbudet av företag online, utan helt enkelt visa upp de företag vi samarbetar med.

Samtidigt är alla ansökningar och låneavtal under ditt eget ansvar och giltiga mellan dig och leverantören.

Kontaktinformation

Termino Logo

E-post: info@termino.se

Tlf: +45 71 74 74 49

Webbplatsen drivs av Medier & Co.

Org.nr.: 36922362

Vestergade 29, 1456 Köpenhamn