Många svenskar har tagit ett privatlån för att köpa en  MacBook. Särskilt unga studenter kan behöva extra pengar om de inte också har en inkomst från ett arbete. En MacBook kostar i allmänhet mellan 8 000 – 15 000 SEK, vilket är pengar som kan vara svåra att trolla fram.

Står studiestarten för dörren, eller kan du inte vänta i månader för att spara? Då kan ett kortfristigt lån vara lösningen. Se var du kan låna pengar för en MacBook Pro eller Air hos oss.

Finansiering av MacBook Air & Pro

När du köper elektronik har du ofta möjlighet att få finansiering genom återförsäljaren. Detta kan vara en frestande lösning, men kom ihåg att fokusera på räntan och tillämpliga villkor. För oftast är det verkligen inte billigare än att ta ett konsumentlån online. Det beror bara på vilken leverantör och återförsäljare du ansöker hos.

På nätet hittar alternativ för alla till låga räntor. Låneerbjudanden är gratis, så du bör göra en ansträngning och undersöka dina möjligheter.

Kolla betyg på AlaTest

När du beslutat att du ska låna pengar till en ny MacBook-dator behöver du bestämma modell. Vill du ha Air- eller Pro-modellen? Det är ett svårt val som bara du kan veta svaret på beroende på dina behov som konsument.

Vi kommer ge dig några goda råd på vägen till ditt val. Ett av dem är att du kan kolla betyg på AlaTest.se, en bra webbplats om du vill höra allmänhetens betyg. Du får en god inblick i modellernas styrkor, svagheter och vad du bör vara särskilt uppmärksam på.

Det kommer definitivt att hjälpa dig att göra rätt val. Annars kan du titta på videojämförelsen längst ner i denna artikel.

Video med jämförelse

För många kan vara riktigt svårt att välja mellan de två modellerna. Förutom att kontrollera betyg och recensioner på Alatest.se kan du kolla in den här videojämförelsen.

Videon är  på engelska och ger dig ett gott intryck av de två modellerna. Se Max Tech-jämförelse nedan: